GLOBAL MEDICS

SUPPLEMENTEN

YOUR PARTNER IN HUMAN HEALTHCARE+

Sinds 2006

DE TOTAALAANPAK VOOR GEWRICHTSKWALEN.

Global Medics

Bepaalde factoren zoals leeftijd, fysieke arbeid of mensen die sport beoefenen kunnen ervoor zorgen dat u vroeg of laat te maken krijgt met gewrichtskwalen. Daarom is het noodzakelijk om uw gewrichten in uw vrije tijd, maar ook tijdens uw professionele of huiselijke activiteiten optimaal en duurzaam te onderhouden. Dit is enerzijds mogelijk door in de spelen op de soepelheid van de gewrichten en anderzijds op de kwaliteit van het kraakbeen. Hierdoor zullen gewrichtskwalen minder snel optreden.

Het kraakbeen is een bindweefsel dat gelegen is aan het uiteinde van de beenderen.
Ter hoogte van het gewricht vormt het kraakbeen een schokdempende laag tussen de beenderen. Hierdoor wordt vermeden dat ze tegen elkaar wrijven. Ontdek waarom Global Medics gewrichtssupplementen een verlichting kunnen bieden bij kraakbeencomplicaties.

Bij de selectie van een gewrichtssupplement is het essentieel dat u kiest voor een product dat hooggedooseerd is en een complete samenstelling biedt. De mix van lichaamseigen stoffen zoals glucosamine, chondroïtine, msm en collageen type II, alsook specifiek geselecteerde kruiden zorgen ervoor dat u zich snel weer beweeglijk voelt.

Kwaliteit staat voorop.

GLOBAL MEDICS

SUPPLEMENTEN VOOR GEWRICHTEN

Gewrichtssupplementen bij kraakbeencomplicaties

Onze producten genieten een uitstekende reputatie voor onder andere:

Soepele en gezonde gewrichten
Ondersteuning gewrichtskraakbeen
Optimale werking spieren
Ondersteuning sportprestaties
Ondersteuning bij revalidatie